11 Temmuz 2011 Pazartesi

Nasıl Kullanılır?


Ne şekilde kullanılır?

Her gün sabah kahvaltısından önce veya sonra 1 bardak ılık su yardımı ile 1 adet kapsül alınır. Kahvaltı edilmesi şarttır. Kahvaltı edilmemesi durumunda Lida, yorgunluk ve halsizlik etkileri yaratabilir.Ürün sizi gün içerisinde tok tutacaktır. Lida kullanan kişilere gün içinde 2,5 - 3 litre su tüketmelerini tavsiye edilir. Lida’yı sporla desteklemeniz durumda kilo verme hızlanacaktır. Parçalanan yağların vücuttan dışarı atılması ter, idrar ve dışkı yoluyla olduğu için terleme ve tuvalete çıkma çok önemlidir. Kadınlar özel günlerinde de kullanabilirler.18-60 yaş araşı kişilerin kullanmaları tavsiye edilmektedir.






Lida tamamen dogal ve bitkisel bir urun oldugu icin gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. Lida kullanimina baslayinca dikkat etmeniz gereken birden kilo vermek isteyip anlattigimiz kur disina cikmak olacaktir. Lida kapsulu anlatildigi gibi periyodik olarak kullanmalisiniz. Eger Lida kapsulu dikkatli ve periyodik kullanirsaniz kisa surede hedeflediginiz kiloya geleceginizden emin olabilirsiniz.

Lida kullaniminda onerilen miktar uzun vadede 3 kutu tuketimdir. 3 kutu tuketimi sonucunda saglikli vucut elde etmeniz kacinilmaz olacaktir. Peki 3 kutu ne kadarlik bir surede bitmekte diye sorarsaniz yaklasik 4 aylik bir sure sonunda 3 kutu Lida kapsulu bitirebilirsiniz. Lida kullanmaya ilk basladigimizda her sabah kahvalti oncesi 2 bardak su ile bir adet Lida kapsul icmeliyiz. Ilk 2 kutumuzu bu sekilde bitirdikten sonra son kutumuzu 2 gunde bir, 1 adet olarak ayni sekilde almaliyiz. Lida kapsulu acikladigimiz sekilde kullanmak kilolarinizi kalici olarak ve saglikla vermenizi sagliyacaktir. Bunyenize zarar vermemek adina bu anlatim disinda baska bir sekilde Lida kapsulu kullanmayiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder