26 Haziran 2013 Çarşamba

Sağlıklı Beslenme ve Obezite


Obezite, Amerika'da en yaygın sorun haline gelmiştir. Her geçen gün daha fazla insan obezite denilen hastalığa kapılmakta. İnce ve seksi olmak daha popüler rüya doğrultusunda, birçok kişi hiçbir zaman kilo vermek hızlı yollarını arıyoruz. Çoğu insan tercih ettiği en etkili yollarından biri zayıflama hapları kullanılmasıdır.
Bir sliming hap bazı kilo vermek isteyen kişiler tarafından kullanılır sadece. Ayrıca obezite sorunları olan kişiler tarafından kullanılır.Herhangi bir zayıflama hapı kullanmadan önce Ancak, önce doktorunuza ya da sağlık servis sağlayıcınızın tavsiye almalısınız.
Kim obezite sorunları için zayıflama hapları kullanabilirsiniz?
Zayıflama hapları satın almadan önce, önce doktorunuza danışmak gerekir. Sağlık servis sağlayıcınız kontrol edeceği ilk şey Beden Kitle İndeksi (BKİ) 'dir. Bu bir sağlık riskleri olduğunu gösterir genel rakam beri BMI en az 30 ise Genel olarak, doktorunuz bir zayıflama hapı reçete edecektir.
Kenara BMI gelen, doktor da tıbbi geçmişi, sağlık koşulları ve yaşam tarzınıza kontrol edecektir. Tipik olarak, doktorunuz sadece diyet değişikliği ve en az altı ay boyunca tüm fiziksel aktiviteler bir artış içeren bir kilo kaybı programı denedim sonra zayıflama hapları kullanmanızı sağlayacak.
Eğer kilo sorunu ile kötüleşti olabilir herhangi bir sağlık durumu var ise, doktorunuza inceleyecektir. Eğer tip 2 diyabet, yüksek kolesterol düzeyi, yüksek tansiyon, damar hastalıkları ve uyku apnesi varsa, doktorunuz büyük olasılıkla aşırı kilolu iseniz sizin için zayıflama hapları reçete edecektir.
Anti-obezite ilaçları türleri
Diyet ve egzersiz başarısız olduğunda kilo yardımcı olabilir piyasada zayıflama hapları çok türü vardır. En önemli türleri arasında, aşağıdaki gibidir:
İlaçlar bu enerji harcaması artış:
Bu ilaçlar bizi daha kolay enerji yakmak yardımcı olacaktır. Yerine çalışma dışarı Yani, biz zayıflama hapları alabilir ve günlük faaliyetleri bizim her zamanki gün yaparken sonunda kalori çok yanık. Zayıflama hapları Bu tür bir egzersiz planı yapmaya zaman bulamıyor insanlar için idealdir.

0 yorum:

Yorum Gönder