18 Eylül 2013 Çarşamba

Karın Yağlarından Kurtulmak için


zayıflama
Her insanda karın yağı bulunmaktadır. Bu karın yağlarından kurtulmak için sürekli egzersiz yapabilirsiniz.Bu egzersizlerin sonucunda karın yağlarınızı eritebilirsiniz.
Bakmak ve uygun hissetmek istiyorsanız, bu karın yağ kurtulmak zamanı gelmiştir. Çoğumuz kilo ve bu mükemmel abs almak gerçekten zor olduğunu düşünüyorum ama gerçektir ki diyet ve aşırı karın yağ kurtulmak uygun egzersiz için biraz daha dikkat.
Eğer karın ağırlık ve yağ bu katman kaybetmek yapabileceğiniz en iyi egzelrsiz biri bir aralık egzersiz.
Ara egzersiz son derece iyi ve vücudunuzun çok daha hızlı bir oranda yağ yakmak yapabilirsiniz.

1. Yürüyüş - Bir kez size ofis ulaşmak için yürüdü olabilecekken. Bu bacaklarda yağ yakmak için iyi bir faaliyettir. Daha yoğun olmak için, düzenli olarak en az 4 kez bir hafta bunu. 10 dakika normal yürüyüş ile başlar ve başka bir 10 dakika daha hızlı gidebilirsiniz. İsterseniz zaman ekleyin. Arkadaşlarınızla daha eğlenceli hale getirmek için katılmak isteyin
2. Yüzme - Tüm yüzme stilleri vücut için iyi. Eğer bacaklarınızı sadece kullanarak arkasındaki yüzmek Ancak, sağlam ve ince uyluk için, daha iyi olacak. Bacaklarınız aktif hale ve yağ yakmak olacaktır.
3. Atlama - günlük atlama mı ya da en azından 3-4 kez yaklaşık 10 kez ip atlama ipi kullanarak yavaş yavaş atlamak ve daha sonra yaklaşık 10 dakika, daha atlar daha hızlı hareket Öncelikle bir hafta yapmak. Yağ yakma artırmak için atlama sırasında mümkün olduğunca yüksek atlama çalışın.
4. Eğer spor salonunda veya evde iken bir egzersiz bisikleti üzerinde egzersiz pedal-Do. Eğer bir hesabınız yoksa, siz de normal bir bisiklet kullanabilirsiniz. Önemli olan bacaklarda yağ yakmak için pedal etmektir. Yavaş yavaş başlayın ve yaklaşık 5 dakika sonra daha hızlı yapmak. Gücünüzü uygun olarak egzersiz sırasında yine hızınızı değiştirin.
5. Aerobik Sınıflar Birleştirme - Sen mahallede yerel bir aerobik kursuna katılabilirler. Ekipman ve teknik eğitim oldukça hızlı bir şekilde ince ve uyluk firma yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder