14 Temmuz 2012 Cumartesi

Lida Üzerine Bilimsel Analizler


Bilimsel veriler düzenli Lida Yunnan kapsülü ile egzersizin güçlü kemik ve adale devamlılığına, koordinasyonun gelişmesine, kilo artışı, stres gibi durumların kontrolüne, kardiyovasküler, hipertansiyon, diyabet gibi hastalıkların riskini azaltmaya yardımcı olduğunu göstermiştir. Lidayla gereksiz ilaç kullanımından sakının.
Fazla güneş ışığının zararlı olduğunu unutmayın. İnsan derisi çevreyle bire bir ilişkidedir. Güneşin ultraviyole ışınları deri yaşlanmasını tetikler. Güneşe maruz kalma derecesiyle orantılı olarak, deride akut, kronik ve biyolojik etkiler artar.
Fiziksel yolla güneş ışınlarından korunmak için geniş kenarlı şapka, sıkı dokunmuş koyu renkli bol ve kuru giysiler önerilir. Güneşlenme esnasında, koruma faktörü 15 ila 20 arasında olan güneş yağlan seçilmeli, bunlar homojen ve bol olarak 4 saatte bir sürülmelidir. Pişirdiğiniz yemekleri en fazla 2 gün içinde tüketin.
Aksi takdirde posa yemiş olursunuz. Salatalarınızı soya filizi, brokoli, maydanoz, kırmızıbiber, havuç, roka ve dereotuyla zenginleştirin. Sebze ve meyveleri mevsiminde tüketin. Mevsimsiz yetiştirilen sebze ve meyvelerin besin değeri, mevsiminde yetişenlere oranla daha düşük besin değerine sahiptir.
Yazın taze domates, kışın kurutulmuş domates veya salça tüketmeyi tercih edin. Her gün bir diş sarmısak yiyin.  Lida hapıetkileriyle alacağınız her yiyecek size enerji olarak geri dönecektir. Çünkü sarmısak, yüksek kolesterol ve kalp krizi riskini azalttığı gibi soğuk algınlığı gibi rahatsızlıkları da ciddi bir şekilde önler. Günlük beslenmenizi 3 ana, 3 ara öğün olarak planlayın. Ayçiçek yağı, mısırözü yağı pek kullanmayın. Yemek yaparken soğanı ve eti kavurmaktan vazgeçin. Her gün en az 30 dakika yürüyüş yapın.
Ailesinde obezite, diyabet, yüksek tansiyon, kalp damar gibi hastalıklar bulunan kişiler, metabolik sendrom gelişimine genetik yönden daha yatkındır. Ayrıca kötü besleniyor ve de spordan uzak duruyorlarsa metabolik sendromun gelişmesi kaçınılmaz olur. Süt, yoğurt, peynir gibi besinlerin az yağlı olanları tercih edilmelidir. Mümkünse haftada iki kez kırmızı et, iki kez tavuk beyaz eti, üç kez de balık yenmelidir. Günlük yağ miktarı ortalama 1, en fazla 2 çorba kaşığını geçmemelidir.
Yaşam tarzı düzenli olmalıdır. Tüm gün masa başında, bilgisayarın önünde, koltuk kanepe tepesinde, televizyon karşısında geçirilmemeli, düzenli spor yapmaya çalışılmalıdır. Yemekler bir düzen içinde yenmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder