13 Ekim 2012 Cumartesi

Zayıflatan Egzersizler


Zayıflatan egzersizlerle kilo verme sürecini hızlandırmış olursunuz. Vücudunuza yapacağınız en büyük iyilik egzersiz hareketlerine başlamak olacaktır. Egzersiz deyince yorucu ve bütün enerjinizi alan hareketler aklınıza gelmemelidir.

Zayıflatan Egzersiz Hareketleri

 İp atlamak, bacak ve bel bölgesini sırayla çalıştıran hareketler yapmak, tempolu yürüyüşler ve bisiklet gibi bir çok alternatifi bünyesinde barındırır. Spor merkezlerine gitmeden evde veya dışarıda yapabileceğiniz uygun egzersizler vardır. Sabah veya akşam 1 saat tempolu yürümek her açıdan size iyi gelecektir.
Pilates ile Zayıflama

Pilates günümüzde çok tercih edilen egzersizlerden biridir. Pilates yaparak vücudunuzu esnetir, daraltır ve zayıflarken sıkılaşırsınız. Uygulamaya başladıktan 2 hafta sonra vücudunuzdaki değişimleri hissedecek ve gözünüzle göreceksiniz. Bir beden daha daralmak sırt, boyun, bel ve vücudunuzdaki ağrıyan bölgeleri de tedavi etmek istiyorsanız pilates diyoruz. Çünkü zayıflarken sıkılaşmak herkesin hayalidir. Sık sık kilo vermek den kaynaklanan vücut sarkmaları kadınları zayıflatırken en çok rahatsız eden durumlardan biridir.

Zayıflama Egzersizleri - Egzersizle Nasıl Zayıflanır ?

Bu durumda diyet yapmaya ve zayıflamaya karar verme sürecinizde zayıflatan egzersiz hareketlerine ağırlık vermeniz gerekiyor. Yorucu olmayan ve yapabileceğiniz en uygun sporu kendinize seçin ve başlayın. Yapılan diyetlerle kilo vermek oldukça zor bir iştir. Fakat egzersizlerin desteği küçümsenmeyecek kadar çoktur. Egzersizlerle yağlarınız çabuk yanacak ve kilo verme süreciniz hız kazanacaktır. Bedeninizi yaklaşan yaz ayları için biraz harekete geçirmeyecek kendiniz yapacağınız en büyük iyiliktir. Zayıflama egzersizleriyle olduğunuzdan daha genç hissedecek ve kısa sürede farkı fark edeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder